top of page
IMG_4935.jpeg

Workshops

Her finner du ulike workshops jeg har utviklet som du kan booke for meg å holde hos deg og din bedrift. Send meg en mail i god i forveien så du er sikker på at jeg har mulighet. 

Sterkere og smartere yoga praksis

Har du noen gang opplevd helt nybegynnere til yoga klare stillinger som du ikke har fått til etter flere år med praksis? Kanskje er det stillinger som du har trent på lenge, men som kroppen din bare ikke får til? I denne workshopen har jeg som mål å lære deg din egen kropp slik at du forstår dine muligheter og dine begrensninger og hvordan du skal jobbe for å nå dine mål. 

I løpet av helgen skal vi gå gjennom både anatomi og teori som gjør at du får en mye større forståelse for egen kropp. Vi skal i tillegg trene, praktisere og kjenne på disse tingene fysisk på kroppen så vi kan implementere lærdommen vår reise videre.

Dette vil være en vitenskapelig workshop som handler om den fysiske kroppen og dets muligheter, og vil dermed ikke ha noe fokus på yoga filosofi. Workshopen anbefales både til andre yogalærere som ønsker å lære mer om sine elever og praktikanter som ønsker å lære mer om seg selv. 

Transitions workshop

I denne workshopen vil vi gå gjennom hvordan forberede kroppen for mange ulike overganger vi ser i yoga. Vi går gjennom hvordan bevege kroppen vår, flytte vekten til det optimale tidspunktet før en bevegelse skjer og repeterer disse bevegelsene til det sitter. Da får vi samtidig innblikk i om det er styrke eller fleksibilitet vi potensielt mangler for at disse overgangene skal bli så myke og kontrollerte som mulig.

bottom of page