IMG_4935.jpeg

Workshops

Sterkere og smartere yoga praksis

Har du noen gang opplevd helt nybegynnere til yoga klare stillinger som du ikke har fått til etter flere år med praksis? Kanskje er det stillinger som du har trent på lenge, men som kroppen din bare ikke får til? I denne workshopen har jeg som mål å lære deg din egen kropp slik at du forstår dine muligheter og dine begrensninger og hvordan du skal jobbe for å nå dine mål. 

I løpet av helgen skal vi gå gjennom både anatomi og teori som gjør at du får en mye større forståelse for egen kropp. Vi skal i tillegg trene, praktisere og kjenne på disse tingene fysisk på kroppen så vi kan implementere lærdommen vår reise videre.

Dette vil være en vitenskapelig workshop som handler om den fysiske kroppen og dets muligheter, og vil dermed ikke ha noe fokus på yoga filosofi. Workshopen anbefales både til andre yogalærere som ønsker å lære mer om sine elever og praktikanter som ønsker å lære mer om seg selv. 

Sted: HiYoga Majorstuen

Dato: 29. - 30. oktober

Klokkeslett: 09.00-16.00

Pris: 2000 NOK

Meld deg på ved å følge linken her.

Transitions workshop

I denne workshopen vil vi gå gjennom hvordan forberede kroppen for mange ulike overganger vi ser i yoga. Vi går gjennom hvordan bevege på de ulike leddene våre og repeterer bevegelsene til det sitter. Da får vi samtidig innblikk i om det er styrke eller fleksibilitet vi potensielt mangler for at disse overgangene skal bli så myke og kontrollerte som mulig.

Denne workshopen er en del av HiYoga Urban Festival som holdes på HiYoga Aker Brygge helgen 8-9 oktober. Det vil være gratis for medlemmer av HiYoga, men koste en liten sum for ikke-medlemmer. 

Informasjon om påmelding vil komme på HiYoga.no og på HiYoga sine sosiale medier.