top of page

Fotograf i Oslo

Mitt mål som fotograf er å fange magiske øyeblikk. Under ser du eksempler på type foto du kan booke meg til.

 

Ansattfoto og bedriftsfoto til bedrifter

Å ha gode profesjonelle portretter av ansatte til nettsiden er viktig. Det skaper et helhetlig inntrykk og jeg kan bidra til å fotografere i en stil som matcher øvrig design på nettsiden. De ansatte kan enten komme til et studio eller så kan jeg ta med utstyr til dere. Bedriftsfoto passer for dere som ønsker bilder av arbeidet dere gjør for å vise fram på nettsider og sosiale medier.  

Fotograf til bryllup
Med lang erfaring som bryllupsfotograf kan jeg garantere deg flotte bilder og en tidløs forevigelse av den store dagen for dere begge. Det er mange som glemmer store deler av dagen samtidig som det er umulig å få med seg alt som skjer. Derfor er det viktig å ha en god fotograf som foreviger alle aspekter av både vielsen og festen. Enten det er et lite eller et stort arrangement kan jeg sørge for at dere sitter igjen med minner av feiringen, stemningen og menneskene rundt.

Fotografering av idrett og utøvere
Å fange objekter i høy hastighet kan være utfordrende, men etter mange år i feltet har jeg båder erfaringen og utstyret til å fange disse øyeblikkene uten å få uklare bilder. Jeg fotograferer gjerne events med ulike idretter eller om du er en utøver som ønsker bilder av deg selv til promotering. 

Fotograf til event
Nærmer julebordet seg og du trenger en fotograf for å forevige festen? Kanskje dere ønsker å sette opp en stand hvor alle kan få tatt bilder av seg utover kvelden? Jeg har studioutstyr jeg kan ta med for å forevige eventet for dere. 

Boligfotograf i Oslo og omegn

Jeg jobber idag som boligfotograf via iSnitt Eiendomsfotografering og fotograferer mye i området rundt Lillestrøm og Skedsmo. Hvis du jobber som megler og ønsker å bruke meg så ta gjerne kontakt via iSnitt. Er du privatperson og skal selge boligen din privat via Propr og liknende så ta kontakt direkte med meg.

Jeg er din fotograf i Oslo og på Østlandet, men har du veldig lyst til å booke meg til andre deler av landet kan det nok ordnes det også. Send en mail til halataskari@gmail.com for å få et pristilbud.

bottom of page