top of page

Hei, jeg heter Halat

_U6A5301_edited.png

Jeg jobber også med fysisk og mental helse. Jeg har jobbet som personlig trener siden 2015 etter endt PT-utdannelse hos SAFE Education. Fordi jeg virkelig falt for livet som PT valgte jeg å videreutdanne meg og har i senere tid tatt en bachelor grad i idrettsvitenskap/ fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole. Yoga falt jeg for allerede i 2017 og startet å undervise med en gang. Siden den gang har jeg jevnlig hatt 5-15 timer i uken samtidig som jeg har PT-kunder ved siden av og driver en yoga youtube-kanal på norsk.

 

Jeg har gått 200t ashtanga vinyasa TT, 300t vinyasa TT og 50t yin yoga TT. I tillegg til dette har jeg gått mange ulike kurs og korte utdanninger innenfor ulike temaer i denne verdenen. Jeg jobber også med å skape kurs innen fysisk og mental helse ved SATS Academy. Min vinyasa stil er sterk med mye fokus på pust og asana. Den er sterkt preget av min erfaring og kunnskap innenfor styrketrening og utholdenhet.  

 

​I tillegg til dette jobber jeg som programleder for Norsk Tipping for NRK. Hver fjerde uke dukker jeg opp på TV-skjermen for å fortelle deg om du har vunnet en slump med penger eller ikke. Jeg holder også på med å lese inn min første lydbok, og ser ikke bort fra at det blir flere lignende prosjekter etterhvert. ​Jeg driver også en TikTok kanal, en Etsy butikk, 3 youtube kanaler og holder workshops og kurs innen ulike temaer.

 

En potet, med andre ord. 

Så hyggelig at du er her! La meg fortelle deg hvem jeg er.

Jeg er en potet. Ikke den type potet man spiser, men den typen som “kan alt” og “gjør alt”. Jeg har et brennende ønske om å lære meg alt i hele verden, og det har ført til at jeg gjør veldig mange ting.

 

​La oss starte med fotografering. Jeg har jobbet som fotograf siden uteksaminering fra Bilder Nordic School of Photography i Oslo i 2008. Siden da har jeg jobbet masse med både mennesker innenfor mote, portrett og bryllup, men også produktfotografering. Utvalget av bilder som ses på siden her er bare en liten del av alle fotografiene som er tatt de siste 15 årene. Jeg har fotografert for kunder som Bama, Trumf, Elle, Costume, Linda Johansen Skincare og mange flere.​ Idag jobber jeg aller mest med boligfoto og med portretter av mennesker og dyr. Jeg har gått fra å kun bruke studio med flere lyskilder til å foretrekke naturlig lys som hovedkilde. Det er kreativitet å finne i det å bli tvunget til å spille på lag med en lyskilde du ikke kan kontrollere. Alle bildene som ses på nettsiden er fotografert av meg, selv de av meg selv.​

 

IMG_2805.jpg
_U6A3436_edited.jpg

Kontakt meg 

Jeg holder til i Oslo, men kan reise dit du ønsker. Send meg en mail på halataskari@gmail.com, så tar vi det derfra.

Følg meg gjerne på platformene under for å bli bedre kjent med meg.

  • TikTok
  • Etsy
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page